Esti interesat?

Este timpul sa descoperi

Astelia residence

Astelia Residence este definiția echilibrului, atunci când vine vorba despre noua ta casă. Am ales sa construim un proiect solid definit de soluții premium, care păstrează însă căldura locului ce îi vei spune Acasă.

Pentru construcție s-au luat în calcul toate detaliile necesare unui spațiu rezidențial perfect. Structura de rezistență este realizată pe cadre de beton armat, cu beton din clasa C20/25 care respectă toate criteriile impuse de analizele statice, dinamice și seismice. Închiderile perimetrale sunt realizate din zidărie iar compartimentarile sunt realizate din gipscarton și zidărie. Fiecare fază a construcției este bine documentată și fiecare finisaj este ales cu cea mai mare atenție, în așa fel încât proprietarii celor 81 de apartamente ale complexului să se poata muta cu încredere.
0
SUPRAFAȚĂ TOTALĂ
0
LOCURI PARCARE
0
APARTAMENTE
0
SUPRAFAȚĂ VERDE
Cei care aleg sa achizitioneze un apartament in Astelia Residence aleg sa investeasca intr-un imobil valoros, care are capacitatea de a castiga valoare in timp si de a oferi un cadru perfect pentru o viata linistita.

Beneficii

Promenadă

Parc în apropiere

Malul Grivița

Finisaje Premium

Construcție Solidă

Zonă Liniștită

Poziționare Ideală

 

În Apropiere

Metroul Străulești

Restaurant 2 Cocoși

Mall Baneasa

Clinica Regina Maria

Ieșire Centură Mogoșoaia

Piața Victoriei

Puncte de interes

 

ESTI INTERESAT?

ESTE TIMPUL Sa DESCOPERI

ASTELIA RESIDENCE

LOCALIZARE

Astelia Residence este construit solid într-o zonă ce oferă acces facil către toate punctele de nevoie imediată. Situat pe bulevardul Sisești, este foarte aproape de restaurante, parcuri, locuri de promenadă, metrou și asigura un acces imediat către zone de interes din oraș sau din afara lui.

ADRESĂ:

Sos. Gheorghe Sisești nr. 214, Sector 1, București

Phone:

0722

CONTACTEAZĂ AGENTUL

Vânzări

CONTACT VÂNZĂRI

Contacteza-ne!

© ASTELIA RESIDENCE. Toate Drepturile Rezervate. Design: adUP -Agentia Digitala de Marketing pentru Afaceri care Cresc