Despre Astelia Residence

Astelia Residence este definiția echilibrului, atunci când vine vorba despre noua ta casă. Am ales sa construim un proiect solid definit de soluții premium, care păstrează însă căldura locului ce îi vei spune acasă.
Pentru construcție s-au luat în calcul toate detaliile necesare unui spațiu rezidențial perfect. Structura de rezistență este realizată pe cadre de beton armat, cu beton din clasa C20/25 care respectă toate criteriile impuse de analizele statice, dinamice și seismice. Închiderile perimetrale sunt realizate din zidărie iar compartimentarile sunt realizate din gipscarton și zidărie.
0 Apartamente
De 2 și 3 camere
0 Locuri Parcare
Subterane si Supraterane
0 Suprafata
Suprafata mare de constructie

Localizare

Astelia Residence este construit într-o zonă ce oferă acces facil către toate elementele de nevoie imediata. Situat pe bulevardul Sisești, este foarte aproape de restaurante, parcuri si locuri de promenadă si asigura un acces imediat catre zone de interes din oraș sau din afara lui. Vei face 2 minute pana la stața de metrou Străulesti, 1 singur minut pana la restaurantul 2 Cocoși, 4 minute până la centura București și 15 minute pana la Piața Victoriei.

Apartamente

disponibile acum !

Formular de Contact

Beneficiile Astelia

Siguranță și Liniște

Astelia Residence este poziționat într-o zonă sigură și cu spațiu verde, pe malul lacului Grivița ideală pentru familiile tinere cu copii ce se vor bucura de liniște.

Localizare ideală

Având acces rapid catre metroul Străulesti, Centura București,
Piata Victoriei sau către Mall-ul Băneasa, localizarea Astelia Residence este una ideală. Lacul Grivița și zona verde din jurul cartierului asigură un aer curat și un loc perfect pentru relaxarea necesară după o zi de muncă.

ESTI INTERESAT?

ESTE TIMPUL Sa DESCOPERI

ASTELIA RESIDENCE

LOCALIZARE

Astelia Residence este construit solid într-o zonă ce oferă acces facil către toate punctele de nevoie imediată. Situat pe bulevardul Sisești, este foarte aproape de restaurante, parcuri, locuri de promenadă, metrou și asigura un acces imediat către zone de interes din oraș sau din afara lui.

ADRESĂ:

Sos. Gheorghe Sisești nr. 214, Sector 1, București

Phone:

0722

CONTACTEAZĂ AGENTUL

Vânzări

CONTACT VÂNZĂRI

Contacteza-ne!

© ASTELIA RESIDENCE. Toate Drepturile Rezervate. Design: adUP -Agentia Digitala de Marketing pentru Afaceri care Cresc